söndag 5 september 2010

Bilder på fam.Oskarssons Rödmossingar...

Rödmossa Qiro är 20 mån. och brun med tecken efter Darling och Jack, sedan har vi Rödmossa Wist han är 9 mån. sobel och efter Äzzi och Funny. Här sitter de fint:-)
Får man vara hur söt som helst:-)

Ingen badkruka här inte:-)



Wist i utställningspose, vacker som en dag:-)



Här har vi en till som inte räds vatten, ett "badmoster"
Tusen tack Emma för bilderna du är bara för go:-))))



5 kommentarer:

  1. Åh, Yvonne. Wist er jo klin lik Milli:o))) Så utrolig å se!!! Ikke nok med at de ligner, Milli er jo også et badedyr, som gjerne tar seg en svømmetur bare for at det er deilig!

    Dette var veldig, veldig moro å se!!!!!

    SvaraRadera
  2. Gry blev du något valpsjuk nu då:-)))))när
    du ser vad som ni kan vänta er med Milli:-))
    Wist är också en väldigt trevlig och snäll hane, det är Qiro också och de leker ju tillsammans varje dag nästan:-) De har det där mjuka sinnelaget som är så typiskt på Finsk lapphund, men de är för den skull inte några mesar eller rädda utan framåt med glädje och nyfikenhet:-))) De är som vi säger i Sverige "gör goa":-))
    Kram till er i stuga Gry o Milli:-)

    SvaraRadera
  3. Ja Yvonne, nå ble jeg skikkelig valpesyk. Tenk å få et par, tre eller fire sånn da:o) (Det holder, håper ikke det blir kjempemange;o)!!!

    Høres jo ut som Milli i personlighet også. Gleder meg veldig til du og Milli møtes igjen!!! Da skal kameraet være framme:o)))

    SvaraRadera
  4. Hej Yvonne !Vad fina de är Qiro och Wist:o).Ge Wist en extra puss från mamma Äzzi när Du träffar honom! Idag har vi gått långpromenad och lekt med Ulli,jättehärligt :o)))) Många hälsningar från Solveig,Opal och Äzzi.

    SvaraRadera
  5. Hej Yvonne!!
    Det var jättekul att se bilder på Rödmossa Wist eftersom vi har tvillingbrorsan Wolf. De är väldigt lika förutom att Wolf är lite mörkare vid nosen. Vi ska ta några bra foton en dag så att du kan få se hur våran Wolf ser ut nuförtiden.
    Hälsn. fam Dahlström

    SvaraRadera