tisdag 16 juli 2013

Valpbesiktning................

Här undersöker Johanna valpen och känner att allt är bra och Linnea lyssnar på lungorna:-) 
Puss på dig Johanna tycks valpen tänka:-)

Jag har de senaste 6 åren haft förmånen att ha Johanna Habbe som min veterinär. Bilderna ni ser är hemma hos mig idag där Johanna veterinärbesiktar, vaccinerar och chipmärker Fancy kullen åt mig.
 
Johanna har allt jag önskar mig hos en veterinär, hon är empatisk,  hon lyssnar aktivt, hon har verkligen god hand med djur. Hon är väldigt duktig med en stor portion ödmjukhet, det hon inte vet tar hon reda på eller så remitterar hon mig till en specialist. Hon har ordning o reda på sig och det hon gör.
Sist men inte minst är hon supertrevlig, vi har verkligen trevligt när hon kommer. Jag har nämligen den stora förmånen att Johanna kommer hem till mig när hon besiktar mina valpar trots att hon har ca 1 timmas enkelresa till mig och hon har då sina 2 ljuvliga barn med sig. Mina valpar blir väl besiktade som ni ser av Linnea 2 år medans lille Gustav 1 år som nyss lärt sig gå, undersöker mina kökslådor:-)

Eftersom mina barn o barnbarn är stora så är detta att Johanna tar med sig barnen guld värt för mig att valparna får träffa så små barn:-)
Eftersom Johanna har både häst, hund och katt själv så är barnen vana vid djur och kan umgås med mina valpar utan att man behöver ha koll på dem hela tiden och som ni ser på korten sitter de stilla i Linneas knä:-)  
Stort tack Johanna, Linnea och Gustav för idag:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar