lördag 31 oktober 2009

Utställningen i Växjö internationell

Vi har varit iväg till Växjö med 4 st hundar med följande resultat Rödmossa Qiro, Junkl 2 med bra kritik med tanke på att han tappat all underull . Rödmossa Joki Ökl 1 Ökk 1, Ck, CERT Bhkl 3, Rödmossa Pandora Junkl 1 Junkk 1, Ck, Btkl 4 inte illa första gången tösen är på utställning:-)
Välensjöns Ambra Junkl 1 Junkk 2 med HP.
Alla fick fin kriktik och jag är väldigt nöjd med dagen, :-)om än trött efter 1,5 timmas sömn i natt. I natt somnar vi utan problem tror jag:-)

Tack Emma för all hjälp i dag och tacka kartläsaren mamma Sussane ifrån mig också:-)

Kram från oss i Rödmossa

6 kommentarer:

  1. Stort grattis från oss på Mariehem! Det går ju kanonbra på utställningarna!!!

    Själv har Noki besök av en korthårscollie den här helgen, och har åkt på däng av honom, så hon är ganska sur på honom just nu. Dumma matte som tar hand om "masters" jycke över helgen!!! Nu måste man ju vara 3 hundar som delar på allt lördagsgotta!

    Noki blev nog ganska snopen över att få däng, eftersom både Alex & Paddy alltid har varit så snälla med henne. De har bara markerat över nosen på henne, när hon gjort fel, och nu fick hon rejäla bett över hela huvudet. Matte skrek, Noki skrek och colliepojken åkte in i finkan, så att det bara small om det!

    Inga synliga skador dock, bara chock och förnedring...

    SvaraRadera
  2. Så flott!!! Gratulerer med supre resulatater for Rødmossingene:o)

    SvaraRadera
  3. Hej!! Som alltid så var det kul att träffa dig i går! Även om det var lite rörigt och trångt.
    GRATTIS till finfina resultat, du har så underbart fina hundar. Joki är verkligen värd sitt Cert! Kul att träffa Emma och hennes mamma, hälsa till dom.
    Kram Anne-Lie och måååånga blöta hundpussar till Funny från syrran Freeze :o)

    SvaraRadera
  4. Grattis till resultaten, speciellt till syster Pandora som precis som jag (Rödmossa Primadonna) fyller 1 år idag den 1 nov. Hipp hipp hurra till oss och våra kullsyskon.

    SvaraRadera
  5. Hej hej allesammans
    Grattis låter tjatigt men vad annat finns att säga till Era framgångar. Du och dina hundar gör bra ifrån er och plockar poäng var ni än kommer. Vi ska pröva lyckan den 21/11 i Åtvidaberg. Vi är ju inga vana utställare så jag hoppas att vi genomför det hela allt annat är bonus=). Massor med Kramar Maud med familj och hundar.

    SvaraRadera
  6. Tack alla ni för grattishälsningar:-) Javisst har vi haft ett bra utställningsår i år, och jag är så glad och stolt över mina "godingar".

    Anna, har Noki kommit över sin förnedring att ha "fått på nosen" eller ......:-)
    Anne-lie jamenvisst var det trångt och rörigt men vad gör väl de när man är i goda vänners lag:-)))) Håller tummarna att "Räkan" är dräktig:-))
    Ann o Gry Tacki tack och grattis till alla i P-kullen:-))
    Maud vi håller tummarna för er och "alla barn i början" , är säker på att ni får bra resultat:-)) Lycka till

    SvaraRadera